Pengenalan / Introduction

Selamat datang ke Blog Bunga Konvokesyen dan Cenderamata.

Laman web ini sedia menerima tempahan untuk barang jualan yang tertera dalam posting. Maklumat berkaitan disertakan.

Jika perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi:
Puan Nurul di talian
0194001430 atau
emel kepada nurulhayati@uum.edu.my
FB: http://www.facebook.com/bungakonvo/

Sedikit latar belakang:
Perniagaan ini telah bermula dengan, berkongsi bersama dua sahabat lain, disebuah IPTA pada sekitar tahun 2003. Permulaan kecil-kecilan ini telah berkembang dan pada tahun 2011, perniagaan ini telah berjaya berniaga di Universiti INSANIAH, UniMAP, UiTM cawangan Perlis (Arau), Kedah (Merbok), Pulau Pinang (Permatang Pauh), Politeknik Kedah (POLIMAS), Politeknik Perlis (PTSS), UUM, PPE UUM, AIMST University, MRSM Perlis (Beseri), MRSM Kedah (Jitra), Kolej Komuniti, Tadika Little Caliphs Batu 18 (Guar Cempedak), Konvokesyen Tabika KEMAS Daerah Kubang Pasu, dan Kolej Kejururawatan (Perak). Selain berniaga sendiri di lokasi di atas, peniaga ini juga menjadi pembekal kepada penjual yang lain di Semenanjung Malaysia. Semua barangan yang dijual adalah barangan hasil kraftangan Ibu Tunggal kawasan Jitra dan Changloon. Sedar dengan tanggung jawab membantu ibu-ibu tunggal terutama pada musim konvokesyen perniagaan ini diteruskan memandangkan ia punca pendapatan ibu-ibu tunggal. Apatah lagi, hasil didikan dan kreativiti semulajadi ibu-ibu tunggal ini berjaya menghasilkan produk yang kreatif dan menarik. Harga yang ditawarkan sangat berpatutatan dan kami bersedia berunding bagi memastikan kepuasan pemborong atau pembeli. Semenjak 2012, perniagaan ini telah didaftar syarikat, dibawah nama "Three J Florist and Gift".

Akaun bank:
MAYBANK - 152219015737
BANK ISLAM - 02093020005409


Welcome to the Convocation/Graduation Flower and Souvenir Blog

This web site is ready to receive orders for merchandise displayed in the posting. Related information is included in these posts.

If you need further details, please contact:
Mrs. Nurul at
0194001430 or
email to nurulhayati@uum.edu.my
FB: http://www.facebook.com/bungakonvo/

Some background:
This entrepreneur started business in selling convocation flowers, while sharing with two friends, at a public institution of higher learning around 2007. This small beginning has since spread and in 2011, flowers and souvenirs were being sold at INSANIAH University, UniMAP, UiTM branches: Perlis (Arau), Kedah (Merbok), Pulau Pinang (Permatang Pauh), Kedah Polytechnic (POLIMAS), Perlis Polytechnic (PTSS), UUM, PPE UUM, AIMST University, MRSM Perlis (Berseri), MRSM Kedah (Jitra), Community College, and Nurses College (Perak). Other than selling at those locations, this businesswoman also supplies to other sellers throughout the Peninsular Malaysia. As of 2012, this business has been registered under the company name of "Three J Florist and Gift".

Bank Accounts:
MAYBANK - 152219015737
BANK ISLAM - 02093020005409

No comments:

Post a Comment